Hlavní obsah

FIFA COOL liga pokračovala 8. kolem, MorCaJs přemohl T9Lakyho

Praha
Aktualizováno

Esportová COOL liga ve hře FIFA 21 nabídla v úterý 8. kolo a fanoušci virtuálního fotbalu sledovali napínavé bitvy o vyřazovací fázi soutěže. MorCaJs přehrál T9Lakyho 3:2 a vyšvihl se na druhou příčku průběžné tabulky. Uspěli i Seron, Miki a plzeňský DRMi10.

Foto: Playzone.cz

Ilustrační foto

Článek

Program 8. kola zahájila bitva mezi RIIJKem a Emericsonem. Pro oba z nich to byl jeden z nejdůležitějších zápasů zimního splitu. Na obou hráčích byla patrná nervozita, a tak se nakonec rozešli smírně 3:3. Remíza z hlediska postupových ambic ani pro jednoho však nic neřeší a oba budou muset v závěru základní části zabrat.

Následoval duel mezi M4TKOem z Bohemians 1905 a Casterem ze Sparty. Klokan z Vršovic si nakonec připsal výhru 5:4 a upevnil pozici před závěrečnými boji o play off. MorCaJs přehrál T9Lakyho 3:2 a stíhá vedoucího Serona.

Ten v souboji s Dalasem94 nezaváhal. Hráč týmu Sampi Seron potvrdil skvělou formu a vyhrál 6:4. MarioOoso99 podlehl DRMimu10 3:4 a účast ve vyřazovacích bojích mu prozatím uniká o čtyři body.

V závěrečném úterním utkání přehrál úřadující šampion Miki Cristyho 3:2. Reprezentant Sampi prozatím drží poslední postupovou příčku do play off. Další hrací den je naplánován na sobotu, kdy se znovu odehrají během fotbalového super víkendu hned dvě kola.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články