Hlavní obsah

Hones končí v Entropiqu. Bude hrát za Sampi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další přestup na domácí CS:GO scéně. Rifler Jan „Hones“ Urválek končí v pražském týmu Entropiq. Jednadvacetiletý plejer bude nově působit po boku legendy česko-slovenského CS:GO, Ladislava „GuardiaN“ Kovácse v celku Sampi.

Foto: entropiq.gg

Jan „Hones“ Urválek končí v Entropiqu, bude hrát za Sampi.

Článek

Když Entropiq v srpnu před dvěma lety oznámil vstup na CS:GO scénu, „Hones" byl jedním ze zakládajících členů týmu společně s „Leckrem", „Ajttem", „Capsenem" a „Daxenem".

"Chtěl bych Honzovi jménem celého Entropiqu upřímně poděkovat za všechno, co jsme společně prožili. Jako jeden ze zakládajících členů naší CS:GO sestavy se navždy zapsal do historie Entropiqu a podařilo se nám dosáhnout několika skvělých úspěchů. S Honzou vždycky byla radost pracovat, a tak nemám pochyb o tom, že se mu v Sampi bude dařit. Hodně štěstí!", dodává výkonný ředitel černo-zelených, Daniel Kloud.

„Přibližně před měsícem nás oslovili Sampi s tím, že by chtěli „Honese" na trial. Ten se jim evidentně zalíbil, a tak začalo vyjednávání o možném přestupu, který je dnešním dnem definitivní. Do naší sestavy se naopak vrací „Ajtt", a abych předešel dalším dotazům a spekulacím, tak bych chtěl naše fanoušky ujistit, že na složení našeho CS:GO týmu intenzivně pracujeme, a ten tak bude představen přibližně v polovině srpna," upřesňuje situaci herní ředitel Entropiqu Pavel Klaban.

Reklama

Související témata: