Hlavní obsah

Slavia přichází o stálici. Je čas na novou výzvu, hlásí Kobby

Martin „Kobby“ Strnad dává sbohem SuperSlavia esports. Hráč, který se jako první stal v esportu profesionálním reprezentantem sešívaných barev, po dvou a půl letech hledá nové angažmá. „Bohužel nic není věčné a musím se posunout o dům dál,“ komentuje Kobby svůj odchod na sociálních sítích.

Foto: SK Slavia Praha

Martin „Kobby“ Strnad ve SuperSlavia esports končí.

Článek

Na jaře roku 2020 nastupoval Martin „Kobby" Strnad do SuperSlavia esports jako první hráč v historii klubu. Slávistické srdce mladého FIFA profíka bylo štěstím bez sebe, když dostalo šanci reprezentovat milovaný tým.

Nyní se píše červenec 2022 a Kobby se s červeno-bílým dresem loučí. „Byl jsem prvním profesionální hráčem mého milovaného klubu a reprezentovat Slavii pro mě byl splněný sen," sdílí Strnad své pocity.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Martin "Kobby"Strnad (@kobby1892)

Během posledního ročníku v dresu pražské Slavie, tedy FIFA 22, se Kobbymu dařilo. Hned třikrát bral na velkých tuzemských turnajích bronz (Big Shock! FIFA COOL Pohár, eLEAGUE, CZC.cz iSport Liga), Big Match rovnou ovládl.

Jeden z nejúspěšnějších domácích FIFA profíků se teď vydává novou cestou. „Bohužel nic není věčné a musím se posunout o dům dál. Děkuji SuperSlavia esports za příležitost hájit barvy klubu mého srdce," loučí se Kobby. „Teď je čas na novou výzvu, uvidíme ,kam povedou moje další kroky," dodává.

Reklama

Související témata: