Hlavní obsah

Los Tipsport CS:GO Praha: Sampi vyzvou Bad News Eagles, DNE se postaví celku Titans

Uzavřená kvalifikace turnaje Tipsport CS:GO Praha je minulostí a ještě v rámci čtvrtečního streamu se analyst desk spolu se šéfem projektu zhostili losování. Jeho systém doznal důležité změny týkající se nasazení do košů. Týmy nyní byly rozřazeny čistě podle HLTV žebříčku.

Foto: Instagram @dynamoeclot

CS:GO tým Dynamo Eclot. Archivní foto

Článek

Elitní koš díky postavení v žebříčku utvořili zahraniční hosté z Bad News Eagles a domácí jednička Sinners. Bylo určeno, že v úvodním duelu se utkají s týmy ze čtvrtého koše. Kosovskou letku se budou v úvodním BO1 mači snažit potrápit Sampi.Tipsport, stejně jako Hříšníci budou v roli jasného favorita proti Cryptově.

Do skupiny k Orlům a Sampi jako další zamířili Enterprise, kteří si zopakují souboj s Entropiq Prague. Vzhledem k tomu, že zahraniční celky nemohly být umístěny do jedné skupiny, tak za Sinners a Cryptovou museli zamířit Titans. Tomáš „oskar" Šťastný se na domácí scénu vrátí zápasem proti Dynamu Eclot.

Ve skupině A by mělo dojít k česko-slovenské řežbě v boji o druhé postupové místo. Ve skupině B budou všichni s napětím očekávat souboje Titánů, které fanoušci chtějí vidět přímo v Praze. Dojde na střetnutí Oskara se Sinners?

Skupinová fáze proběhne online od 3. do 5. září. Sobotní den nabídne čtyři zápasy skupiny A, stejnou porci přinese neděle u „béčka" a rozhodujícím šlágrům o dva zbývající postupové sloty bude patřit pondělí. Do offline části ve Vodafone PLAYzone Areně postoupí jen nejlepší kvarteto, které se o titul utká 17. a 18. září.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.