Hlavní obsah

Žádné špatné zprávy. Na Tipsport CS:GO Praha přiletí orlí letka z PGL Majoru

Očekáváné oznámení je konečně tady! Jména dvou domácích účastníků další zastávky MČR už nějaký čas známe, scénou však kolovaly všelijaké tipy na to, kdo přiletí ze zahraničí. První je už oficiální, ve Vodafone PLAYzone Areně se představí Bad News Eagles!

Foto: PLAYzone

Sestava CS:GO týmu Bad News Eagles

Článek

Sestava Bad News Eagles oficiálně vznikla začátkem února, když se sehraná partička po částech odloučila s organizací BLINK. Dodnes nehraje pod organizací, ale sami hráči si vybudovali pojem, který má zvuk.

Za tak krátkou dobu přinesli balkánskému esportu spoustu krásných momentů, když se kvalifikovali na PGL Major a dlouhodobě se drží v nejlepší světové třicítce. Svůj um a lavinu emocí nyní přivezou i do Česka.

Stejně jako v Bratislavě, na Tipsport CS:GO Praha okusí domácí špička kvalitu dvou zahraničních týmů. A právě Bad News Eagles je nám ctí oficiálně představit jako jeden z mezinárodních taháků hlavního turnaje!

Sestava týmu BNE:
Dionis „sinnopsyy“ Budeci
Flatron „juanflatroo“ Halimi
Sener „SENER1“ Mahmuti
Genc „gxx-“ Kolgeci
Rigon „rigoN“ Gashi
Klesti „stikle-“ Kola – trenér

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.