Hlavní obsah

Na Novinkách startuje nový pořad o esportu FRAGGER

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyprodané haly, astronomické výdělky, napínavé bitvy a početné zástupy fanoušků, tak vypadá fenomén Esport. Nejen pro fandy klání v počítačových hrách startuje zítra na serveru Novinky.cz zbrusu nový pořad FRAGGER. Hostem prvního dílu bude předseda České asociace esportu Lukáš Pleskot.

Nový pořad o esportu FRAGGER vychází každý čtvrtek na serveru Novinky.czVideo: Novinky

 
Článek

Pořadem provází zkušený esportový odborník, komentátor a moderátor Filip Lejček. Probírat se budou nejen témata z lokální a světové scény, ale například i to, jestli esport patří na olympiádu. Mluvit se bude i o streamerech nebo ženské esportové scéně.

Jedním z horkých témat jsou i přestupy mezi esportovými organizacemi. Ty i v tuzemském prostředí dosahují šestimístných částek. „Přijde mi to trošku jako předběhnutí doby, ale je to určitě správný směr" říká šéf agentury Playzone Lukáš Pleskot.

Foto: Stanislava Benešová, Právo

Hostem prvního studia o esportu FRAGGER bude předseda České asociace esportu Lukáš Pleskot.

Na co se ještě diváci mohou těšit? „Naším cílem je přiblížit svět esportu i lidem, kteří se o něj nezajímají. Při tvorbě FRAGGERU jsme ale nezapomněli ani na fanoušky virtuálních klání, a tak se mohou těšit na všechny hvězdy z lokální scény," odhaluje dramaturg David Ryneš.

Pořad FRAGGER bude na serveru Novinky.cz vycházet každý týden ve čtvrtek.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.