Hlavní obsah

Sběratel v aukci nabízí skin zbraně do střílečky CS:GO. Nejvyšší příhoz vyrazí dech

Nedávno se mu podařilo prodat skiny v přepočtu za 10 milionů korun. Aukční jízda dánského obchodníka s kosmetickými úpravami zbraní do populární střílečky CS:GO ale nekončí. Sběratel skrývající se pod online přezdívkou zipeL nabídl k prodeji další raritní kousek. Tím je skin M4A4 | Howl se čtyřmi nejdražšími samolepkami na světě. Nejvyšší nabídka ve veřejné aukci vyrazí dech. Ta totiž momentálně činí v přepočtu senzačních 4,5 milionu korun.

Foto: @zipelCS, Twitter

Kosmetická úprava zbraně do hry CS:GO s názvem M4A4 | Howl a čtyřmi holografickými IBUYPOWER samolepkami z katovického Majoru.

Článek

Je tomu pouze pár dní, co dánský streamer a především obchodník zipeL prodal své dva klenoty za neuvěřitelných 10 milionů korun. Nyní přichází s ještě větší bombou. Tentokrát se totiž nejedná o předem sjednaný obchod s pevně stanovenou cenou, nýbrž o aukci, do které se může zapojit téměř každý.

Přívlastek téměř je však zcela na místě. Draženým skinem je totiž jeden z nejdražších skinů, sám legendární M4A4 | Howl. Ten je jediný svého druhu, protože jeho grafická předloha byla tvůrcem ukradená a Valve jej z kolekce Huntsman a celé hry okamžitě odebralo. Vznikla tak vlastní kategorie s názvem Contraband.

Od té doby tak není možné Howl získat a v oběhu jsou pouze ty, které za prvních pár dní někdo otevřel. A právě jeden z této hrstky je nyní k mání. Aby toho ale nebylo málo, tak je tento Howl ještě pokrytý čtyřmi holografickými IBUYPOWER samolepkami z katovického Majoru, čímž se jeho hodnota rapidně zvyšuje.

Samotná dražba končí v pátek 16:00 našeho času. Prozatímní nejvyšší nabídka činní neuvěřitelných 210 tisíc dolarů (asi 4,5 milionu korun).

Reklama

Související témata: