Hlavní obsah

Neofrag září v novém působišti! OG porazili někdejší světové jedničky NAVI

Další soutěž ze série BLAST Premier je turnajem mnoha příběhů. V boji o titul krále jarní části sezóny se utkají tři aktuálně nejlepší týmy světa a několik dalších vyzyvatelů prahnoucích po úspěchu. Vedle nich najdeme také novou sestavu OG, v níž na Tier 1 scénu poprvé vlétl hvězdný český střelec Adam „NEOFRAG“ Zouhar. Někdejší plejer Sinners si ve středečním úvodním kole se svými novými parťáky dokonce vyšlápl na bývalou světovou jedničku NAVI!

Foto: @neofragcs

Adam "NEOFRAG" Zouhar. Archivní snímek

Článek

Velká bitva mezi OG a Natus Vincere přinesla výhru pro českého zástupce. OG se přitom museli obejít bez Mateusze „mantuu" Wilczewského. Ani ukrajinský soupeř ale nepřijel do Lisabonu v plné síle. Po konci Kirilla „Boombl4" Mikhailova NAVI aktuálně testuje Viktora „sdy" Orudzheva. Pro 25letého střelce jde o životní šanci, do možné nové etapy své kariéry však nevstoupil vítězně.

Do nevyzpytatelného duelu lépe vlétli NAVI, když především díky čisté CT straně porazili OG jasně 16:7. Všem dnům konec ale nebyl. Evropská organizace nesložila zbraně a dokázala soupeři sebrat pro změnu jeho volbu Mirage. Také tady hrály obranné strany prim.

Rozhodovat se tak muselo na Ancientu. A právě tady se naplno rozstřílel NEOFRAG! Česká hvězda na závěrečné mapě série nasbírala přes 100 průměrného poškození na kolo a dokráčela k nejlepšímu ratingu zápasu. Výsledek? 16:13 a celkově 2:1 pro OG.

Posílená, ale nekompletní sestava si tak hned díky prvnímu zápasu zajistila play off. Stále však může postoupit přímo do semifinále, k čemuž bude potřeba zvládnout i druhý zápas. V něm se OG postaví ve čtvrtek od 20:00 vítězi posledního středečního duelu ENCE vs. BIG. Celý tento turnaj díky partnerům KFC, DEV1S a HAL3000 vysílá PLAYzone živě na twitch.tv/playzonecz, tak nezapomeňte přijít podpořit své oblíbence.

Reklama