Hlavní obsah

Prvními semifinalisty MČR v CS:GO jsou Sinners a eSuba

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno/Praha

Páteční program MČR v počítačových hrách nabídl čtyři zápasy. Na šampionátu v CS:GO končí plejeři Glore, kteří podlehli Entropiq Prague 0:2. Domů jede také eEriness Marvo, které v dramatickém souboji prohrálo se Sampi.Tipsport 1:2. eSuba si poradila 2:1 v bitvě o semifinále s Dynamem. Semifinalisté jsou také Sinners, kteří zdolali 2:1 Enterprise.

Foto: @playzone.cz

Mistrovství ČR v počítačových hrách. Archivní foto

Článek

Plejeři Sinners v zápase, který byl fanoušky považován za předčasné finále, porazili Enterpise 2:1. Hříšníci na úvodním Dustu 2 prohráli 12:16. Pak se ale herně dokázali zvednout, Inferno ovládli 16:11 a na rozhodujícím Ancientu vyhráli 16:10.

Sinners tak do sobotního semifinále míří z prvního místa Skupiny B. V něm se Hříšníci utkají s lepším z dvojice Entropiq Prague - Dynamo Eclot.

Už v pátek si semifinálovou účast zajistila také eSuba. Ta porazila Dynamo 2:1. Na úvodním Infernu sice prohrála 10:16. Následné Vertigo ale ovládla poměrem 16:8, stejně jako rozhodující Mirage.

MČR v počítačových hrách pokračuje v sobotu zápasy o postup do vyřazovacích bojů. Odpoledne jsou pak na programu samotná semifinále.

MČR v počítačových hrách (Brno)
Vyřazovací zápasy:
Glore - Entropiq Prague 0:2
Sampi.Tipsport - eEriness Marvo 2:1
O postup do semifinále:
eSuba - Dynamo Eclot 2:1
Enterprise - Sinners 1:2

Reklama