Hlavní obsah

Sampi postupují přes Sinners, do finále jde i Dynamo Eclot

Aktualizováno

Seriál MČR v CS:GO nabídl v sobotu dva semifinálové duely. Česká jednička Sinners nečekaně padla proti slovenské pětici ze Sampi.Tipsport 1:2 na mapy. Dynamo Eclot následně přehrálo eSubu 2:0.

Foto: Instagram @sinnersesports

Český CS:GO hráč organizace Sinners Jindřich „ZEDKO“ Chyba v akci během kvalifikace na PGL Major Antwerp.

Článek

Sinners končí po sérii jako víno! Přesně tak má vypadat boj o místenku ve finále Tipsport CS:GO Online.

První mapou byl Overpass, map pick Sampi.Tipsport. Dlouho to vypadalo na naprostou demolici slovenského týmu, který dokonce v jednu chvíli prohrával 1:11. Jenže celek kolem hvězdného Kovácse se semknul, nevzdával se a dostal zápas až do prodloužení. V tom se více dařilo Sinners, kteří nakonec dotáhli Overpass do vítězného konce.

Vývoj Ancientu byl o poznání vyrovnanější. Celky se rvaly o každé kolo, nikdo se nedostal do většího trháku. Také druhá mapa šla až do overtimu. Prodloužení byla dokonce dvě. Tentokrát byli úspěšnější Sampi.Tipsport. Šlo se tak na třetí mapu, kterou bylo Inferno.

Klasická rozhodující mapa nezklamala. Zas a znovu se týmy tahaly o každé kolo. Davida „forsyy" Bílého na vrcholu tabulky obou týmů vystřídal Michal „T4gg3D" Vrzal. Mladičký supertalent nahodil Sampi.Tipsport na svá záda a slovenská skvadra vyhrála 19:17.

Další překvapení se nekonalo. Dál jde Dynamo

Naprosto rozdílný zápas od prvního semifinále. Nešlo o žádnou vyrovnanou bitvu, kterou by rozhodovaly ty nejmenší rozdíly a výkony individualit.

Dynamo Eclot vyhrálo bez problémů jako jeden ohromně silný tým. eSubě se nepodařilo navázat na překvapení z mače proti Enterprise a do finále se nepodívá.

Od začátku do konce bylo jasné, kdo na serveru vládne. DNE nepustili eSubu k ničemu a zaslouženě postoupili do boje o čtvrt milionu.

Tipsport CS:GO Online
Skupina A
ENTERPRISE - eSuba 16:8
SINNERS - Orde Samurai 16:0
eSuba - Orde Samurai 2:0
ENTERPRISE - SINNERS 1:2
Skupina B
Dynamo Eclot - Cryptova 16:10
Entropiq Prague - Sampi.Tipsport 16:12
Cryptova - Sampi.Tipsport 0:2 (8:16, 14:16)
Dynamo Eclot - Entropiq Prague 2:0 (16:7, 19:16)
O postup do semifinále
eSuba - ENTERPRISE 2:0 (16:8, 16:14)
Sampi.Tipsport - Entropiq Prague 2:0 (16:9, 16:11)
Semifinále
SINNERS - Sampi.Tipsport 1:2 (19:16, 19:22, 17:19)
Dynamo Eclot - eSuba 2:0 (16:7, 16:8)

Reklama

Související témata: