Hlavní obsah

Sinners a eSuba slaví na MČR postup do finále

Semifinálovými duely vyvrcholil sobotní program MČR v CS:GO na Brněnském výstavišti. Postup do boje o zlato oslavili liberečtí Sinners, kteří zdolali 2:0 na mapy Dynamo Eclot. Nedělní finále si zahraje také eSuba, která rozstřílela stejným poměrem slovenskou jedničku Enterprise.

Foto: PLAYzone

eSuba slaví postup do finále.

Článek
Fotogalerie

První semifinálový duel nabídl souboj dvou nejlepších celků domácí scény za poslední dobu. Sinners lépe zvládli koncovku soupeřova Ancientu, vlastní Vertigo měli celou dobu pod kontrolou a finále mají v kapse. Na obou mapách řádil především David „forsyy" Bílý, který nastřílel největší počet killů. Hříšníci oslavili postup po výhrách 16:14 a 16:18.

I druhý duel dne nabídl jen dvě mapy, o to napínavější ale jejich dění bylo. Lukáš „Levi" Bouřa v sobě probudil zvíře, eSuba měla na své straně i burácející publikum. Modrá krev semifinálový souboj zvládla po výsledcích 16:11 a 16:12.

Tomáš „benq1" Masaryk byl jmenován do Síně slávy

Každý rok se v rámci finálového víkendu Tipsport MČR CS:GO ve spolupráci s Českou asociací esportu tradičně jmenuje i nová herní legenda, která vstoupí do NVIDIA Síně slávy česko-slovenského esportu. Sedmým členem se v sobotu stala dlouholetá stálice a jedna z ikon Counter-Strike scény, Tomáš „benq1" Masaryk, jenž v letošním roce ukončil svou kariéru.

Foto: PLAYzone

Tomáš „benq1“ Masaryk byl jmenován do NVIDIA Síně slávy česko-slovenského esportu

Tipsport MČR v CS:GO (Brno)
Sobotní semifinálové zápasy
Dynamo Eclot vs. SINNERS – 0:2 (14:16, 8:16)
ENTERPRISE vs. eSuba – 0:2 (11:16, 12:16)

Reklama

Související témata: