Hlavní obsah

Sinners ubojovali postup do semifinále, eSuba zničila Entropiq

Domácí mistrovství v CS:GO v pátek nabídlo dva duely o všechno. Zápas mezi úřadujícími šampiony Sinners a Cryptovou nabídl velmi atraktivní podívanou, v níž postup po výhře 2:1 ubojovali Hříšníci. Vyhrocený šlágr mezi Entropiqem Prague a eSubou ovládla Modrá krev jasně 2:0.

eSuba se raduje z postupu do play off.

Článek

V pátek se poprvé hrálo před diváky, brněnský kotel začal bublat.  A viděl neuvěřitelný boj jednoho z největších outsiderů proti suverénům posledních let ze Sinners. Cryptova už jednou Hříšníky porazila, BO3 série je ale přeci jen o něčem jiném.

To bylo vidět hned na první mapě, kterou byl Ancient. Sinners rozdrtili Cryptovu 16:5 a vypadalo to na rychlou jízdu. Jenže hned Vertigo bylo překvapivě v režii ostravské organizace. Rozhodovat muselo Inferno. Koncovka se nakonec lépe povedla Hříšníkům a ti se v sobotním semifinále utkají s Dynamem Eclot.

Radost libereckých Sinners.

eSuba zdemolovala Entropiq Prague

V druhé duelu pátečního programu se čekala vyrovnaná bitva mezi eSubou a Entropiqem Prague, realitou však byla jednostranná demolice. Tým vedený "leckrem" totálně nestíhal tempo soupeře a propadl. Za celou BO3 získala skvadra v černé a zelené jen deset kol a na Tipsport MČR CS:GO končí.

Foto: PLAYzone

MČR v CS:GO na Brněnském výstavišti.

Program domácího mistrovství v CS:GO pokračuje sobotními semifinálovými zápasy.

MČR CS:GO (Brno)
Páteční decider zápasy
SINNERS - Cryptova 2:1 (16:5, 10:16, 16:12)
Entropiq Prague - eSuba 0:2 (8:16, 2:16)

Reklama

Související témata: