Hlavní obsah

Sinners domácí titul v Counter-Strike neobhájí, Dynamo krůček od totální nadvlády

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejúspěšnější český Counter-Strike tým posledních let Sinners neobhájí domácí titul. Úřadující mistr na probíhajícím MČR v CS2 v pátek na Brněnském výstavišti nestačil v semifinále na Sampi.Tipsport, kterému podlehl 0:2 na zápasy. Hříšníci si v sobotu zahrají o bronz proti celku UNiTY, který ve druhém semifinálovém klání nestačil 1:2 na Dynamo. Eclot může v případě sobotního triumfu ve finále zkompletovat zlato ze všech čtyř turnajů MČR.

Foto: Playzone.cz

Filip „K1-FiDa“ Dvořák v semifinálovém klání MČR v CS2.

Článek

Sampi v utkání se Sinners předvedli parádní týmový výkon a postup do finále oslavili po triumfech 15:5 na mapě Anubis a 13:10 na Ancientu. „Navzájem jsme si důvěřovali a fungovali jsme jako tým, to je to nejdůležitější,“ uvedl Lukáš „sAvana1“ Lintner. „Nedělali jsme žádné antistraty, soustředili jsme se na to, jaké mají jejich hráči tendence a na podobné maličkosti,“ dodal střelec Sampi.

Ve druhém zápase si Dynamo vstupenku mezi duo nejlepších celků finálového turnaje MČR zajistilo po parádním obratu. Ecloti nejprve 8:13 padli na Vertigu, následně ale ovládli mapu Mirage poměrem 13:8, aby postup dotáhli na Overpassu (13:3). „Nestalo se nám to poprvé, co jsme prohráli první mapu. Mentalita byla podle mě pořád silná, anarkez to rozhypoval, dokonce i já se zasmál, takže nálada byla v pohodě,“ zářil po postupu Vít „nbqq“ Pohlot v rozhovoru pro PlayZone.

Reklama

Související témata: