Hlavní obsah

Sinners skončili na Malta Vibes v semifinále

První větší mezinárodní turnaj letošní sezony v CS:GO skončil pro českou jedničku Sinners 3.- 4. místem. Hříšníci na online podniku Malta Vibes Knockout Series 5# od Eden Esports ve středečním semifinále nestačili na rusko-kazašský celek K23 a prohráli 1:2 na mapy. Z ostatních českých týmů se nejlépe dařilo Entropiq Prague, který skončil v osmifinále

Foto: @neofragcs

Adam "NEOFRAG" Zouhar ze Sinners. Ilustrační foto

Článek

Hříšníci do nové sezony naskočili už s Davidem „forsyy" Bílým, který na pozici AWP plejera nahradil legendárního Oskara. A zatím to vypadá, že liberecké organizaci by to v pozměněném složení soupisky mohlo klapat.

Sinners byli na turnaji Malta Vibes nasazeným týmem. Do podniku vstoupili výhrou 2:1 proti ruským 1shot. Na ni navázali výhrou stejným poměrem nad polskou Wislou Krakov. Až 19. tým světového žebříčku K23 byl nad jejich síly.

V turnaji startovaly také další české a slovenské organizace. Pro Enterprise a Dynamo Eclot ovšem podnik skončil už v prvním kole.

Povedeně do nového ročníku naopak vstoupila česká sestava Entropiqu Prague, která na Malta Vibes prošla přes dvě úvodní kola a její cestu turnajem zastavili až účastníci loňských IEM Fall a DreamHack Open z ruského forZe.

Reklama