Hlavní obsah

Sinners vstoupili vítězně do kvalifikace o Major

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká esportová organizace Sinners vstoupila jasnou výhrou v poměru 1:0 na mapy proti celku Clutchverband do kvalifikace o PGL Major Antwerp 2022. Hříšníci si tak připsali postup mezi 32 nejlepších týmů otevřené kvalifikace. O soupeřích do dalšího kola se bude teprve rozhodovat.

Foto: @neofragcs

Adam "NEOFRAG" Zouhar na archivní fotografii.

Článek

Sinners v loňském roce účast na vrcholné akci utekla těsně. I letos jsou Hříšníci adeptem na postup do LAN fáze kvalifikace a boj o příčky zaručující cestu do Belgie.

V LAN fázi čeká nejlepších 16 z loňského Majoru, o šestnáct vstupenek svedou bitvu právě i Sinners a v úvodním kole to byla velká jízda. S neznámým soupeřem Clutchverband si Hříšníci poradili zcela bez kompromisů 16:1. Adam "NEOFRAG" Zouhar se blýskl více než 20 zásahy.

Sinners se potřebují probojovat mezi čtyři nejlepší týmy otevřené kvalifikace. Jen první čtyři celky čeká postup do LAN fáze kvalifikace.

Celá první otevřená kvalifikace se odehraje během úterka a středy. V pavouku je i několik dalších českých týmů i českých hráčů v zahraničních mužstvech.

Reklama