Hlavní obsah

Český střelec prodloužil kontrakt v prestižním klubu. Nemohu být vděčnější, říká

Jeden z nejlepších českých i evropských hráčů Valorantu si nebude hledat nové angažmá. Po roce působení v německé organizaci BIG je spokojen a hodlá zůstat. Smlouva je prodloužena a esportová hvězda Karel "Twisten" Ašenbrener bude dále působit mezi evropskou elitou.

Foto: BIGCLAN.gg

Český hráč střílečky Valorant Karel "Twisten" Ašenbrener v dresu BIG.

Článek

Dnes už osmnáctiletého českého talenta Ašenbrenera naverbovala před téměř dvěma lety eSuba. Následně si zkusil dres Entropiqu, ale nakonec zakotvil v zahraničí v německé organizaci BIG. Pod vedením finského trenéra Jiriho „KUNDIKUNDI" Honkaly si se spoluhráči vyzkoušel tu nejvyšší evropskou ligu, kde ale jeho tým čeká ještě dost práce, která by konečně otevřela alespoň bránu do play off.

Český hráč je s momentálním prostředím nadmíru spokojený a vychvaluje nejen spoluhráče, ale také kompletní personál. „Nemohu být vděčnější," prohlašuje a doplňuje své oznámení také tou nejdůležitější informací. „S potěšením mohu říci, že jsem již prodloužil svou BIG smlouvu," raduje se Twisten.

BIG na palubě s Twistenem vyhráli několik regionálních turnajů a postoupili až do samotné ligy Challengers. Bohužel zatím nebyla oznámena jakákoliv struktura soutěží po frančízingu, která po letošním světovém šampionátu nastane. Nelze tak ani s jistotou říci, v jaké lize bude sestava BIG působit. Rozhodně ale bude připravena vyhrávat. Jeden z nejnovějších přírůstků do týmu, Alessio „musashi" Xhaferi, je dokonce momentálně nejlepším hráčem na serveru. Teď už zbývá jen čekat, co si pro fanoušky Valorantu společnost Riot Games připraví.

Reklama

Související témata: