Hlavní obsah

Slovenská jednička sáhla k razantním změnám, posily hledala v zahraničí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenská jednička v CS:GO reaguje na rozpačitý vstup do nové sezony. Enterpise angažují zahraniční dvojici hráčů Raul „Blytz“ Gligor z Rumunska a Ville „myltsi“ Vilkman z Finska. Tým opustili Dominik „NIO“ Maxian a Andrej „Adejis“ Kameništiak.

Sestava Enterprise ještě ve starém složení. Archivní foto

Článek

Druhý nejlepší tým loňského MČR se stále nevyrovnal s odchodem hlavní hvězdy Davida „forsyy" Bílého. Na jeho místo zástupci Enterprise přivedli Maxiana, jenže výsledky ze začátku sezony naznačovaly, že světovým žebříčkem se současná sestava bude propadat.

Slovenský tým tak lovil v zahraničí a přivedl dva mladé a talentované plejery. Jednadvacetiletý Gligor má za sebou působení v rumunské organizaci Nexus Gaming. Vilkman hrál za finský Conquer Gaming.

Oba bývalé celky posil se pohybují kolem 100. místa světového žebříčku a volba tak naznačuje, že se Enterprise vydali cestou skautingu a sázky na dravé mládí.

Zatím to vypadá jako dobrý krok. Tým už v novém složení nastoupil k několika zápasům a herní progres byl vidět prakticky okamžitě. Nová soupiska porazila týmy jako Endpoint a Skade.

Reklama