Hlavní obsah

Sinners v první kvalifikaci o Major neuspěli, vypadly i další české týmy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká jednička v CS:GO Sinners neuspěla v prvním otevřeném kvalifikačním turnaji o postup na belgický Major v Antverpách. Hříšníci si ve druhém kole podniku jasně poradili s neznámým celkem Clutchverband, jenže v následujícím zápase podlehli 0:1 celku Avangar a kvalifikace tím pro ně skončila. Nedařilo se ani dalším českým zástupcům.

Foto: @sinnersesports, Facebook

Max "Shock" Kvapil z organizace SINNERS v akci.

Článek

Sinners mezi špičku otevřené kvalifikace určitě patřili. Jenže v boji o nejlepší čtyřku zaručující postup do LAN fáze kvalifikace zůstali daleko za očekáváním.

Stopku jim už ve třetím kole vystavil kazachstánský celek Avangar. Sinners šli sice na mapě Nuke rychle do vedení, jenže pak se jim celá hra sesypala a rusko-kazašská sestava několika body v řadě a přesnou střelbou porazila českou jedničku poměrem 16:10.

Z českých týmů se nejdále dostala sestava Sampi, která v pátém kole mezi TOP64 vypadla s polskou Wislou Krakow. Týmy Cryptova, Dynamo Eclot a eSuba vypadli ve stejné fázi jako Sinners.

Všechny kvalifikační zápasy se odehrávají formátem BO1, který v jednotlivých zápasech nahrává méně zkušeným týmům. V cestě za postupem je nutné neztratit ani jednu mapu.

Kvalifikace na LAN fázi do Bukurešti pokračuje na začátku března, kdy se bude bojovat o další čtyři místenky. Celkem zbývá odehrát ještě tři kvalifikační turnaje ve stejném formátu.

Reklama