Hlavní obsah

Startuje MČR v CS:GO. Největšími favority na zisk trofeje jsou jednoznačně Sinners

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno/Praha

Po roční pauze způsobené koronavirem se na brněnské výstaviště vrací MČR v počítačových hrách. Od středy 24. listopadu do neděle 28. listopadu se rozhodne o šampionech v herním titulu Counter-Strike: Global Offensive. Kdo je podle sázkových kanceláří největším adeptem na domácí titul? Obhájí ho Sinners, nebo se fanoušci dočkají překvapení. A koho bookmakeři favorizují během úvodního hracího dne?

Foto: @sinnersesports, Facebook

Sebastian „beastik“ Daňo z organizace SINNERS. Archivní foto

Článek

Sázková kancelář Tipsport tradičně z vrcholné české esportové akce vypisuje kurzy na jednotlivé zápasy i celkové pořadí. Nikoho asi nepřekvapí, že podle bookmakerů je největším favoritem na zisk cenné trofeje liberecká organizace Sinners.

Na její celkové vítězství se dá aktuálně sázet v kurzu 1,50 a její triumf očekává 90 % tipérů. Přibližně 8 procent sázek pak míří na slovenské Enterprise. Na ně se aktuálně sází v kurzu 4,20. Na v pořadí třetí Esubu je pak vypsán kurz 7,50.

Sinners se ovšem v posledních týdnech potýkají s upadající formou. Oproti tomu hra Enterprise šla hodně nahoru a slovenští zástupci si nedávno připsali například cenný skalp Movistar Riders, účastníků letošního Majoru.

Foto: @playzone.cz

SINNERS s pohárem pro mistra Česka v CS:GO ročníku 2020. Archivní foto

Obě organizace ale do šampionátu vstoupí až ve čtvrtek. Ve středu jsou na programu zápasy skupiny A.

Celou akci odstartuje středeční souboj eSuby proti outsiderovi celého turnaje Glore. eSuba by podle předpokladů měla utkání jednoznačně opanovat. Vsadit se na ni dá v kurzu 1,16.

Od 20:00 je pak na programu zápas pardubického Dynama s českou sestavou Entropiqu Prague. Zde už bookamkeři očekávají o poznání vyrovnanější bitvu. Favoritem bude východočeské Dynamo s kurzem 1,50, na černo-zelené se sází v kurzu 2,41.

Web Sport.cz přinese z vyvrcholení české esportové sezony podrobné zpravodajství. Všechna utkání v CS:GO můžete sledovat prostřednictvím Twitche portálu Playzone, stejně jako přímo zde na webu Sport.cz v živých streamech.

Program úvodních zápasů MČR v počítačových hrách
středa 24. 11.
17:00 eSuba - Glore
20:00 Dynamo Eclot - Entropiq Prague
čtvrtek 25. 11.
17:00 Enterprise - Sampi.Tipsport
20:00 Sinners - eEriness

Reklama