Hlavní obsah

Úřadující šampioni SINNERS vstoupili do Tipsport COOL ligy vítězně, pak ale nestačili na eSubu

Praha

Tipsport COOL liga ve hře Counter-Strike: Global Offensive má za sebou pátý hrací den. První příčku stále drží slovenští zástupci z organizace Enterprise. Pondělní 5. kolo ale bylo ve znamení návratu šampionů. Do soutěže se totiž konečně připojila sestava SINNERS. Hříšníci do ligy vstoupili vítězně, když porazili tým Sazka.BRUTE. CZC.eSuba ve šlágru dne už ale byla nad jejich síly.

Foto: Sport.cz

Esportový klub SINNERS patří mezi špičku na tuzemské CS:GO scéně. Ilustrační foto

Článek

Pondělní program otevřel duel mezi eEriness MARVO a Dark Tigers. Tygrům se znovu nedařilo a po těsném výsledku 14:16 mají na kontě další porážku.

Kvůli předem ohlášené pauze se teprve v pondělním 5. hracím dnu do soutěže připojili plejeři SINNERS. Duel se Sazka.BRUTE byl jednoznačnou záležitostí. Úřadující mistři na mapě Overpass vyhráli 16:7.

Skvěle hrající celek Enterprise udržel svou neporazitelnost, když slovenští zástupci na Overpassu zvítězili poměrem 16:5 nad Sazka.BRUTE a v čele soutěže už mají dvoubodový náskok.

Ve šlágru kola mezi SINNERS a CZC.eSubou se lépe dařilo druhým jmenovaným. Hříšníci na svého soupeře nestačili na mapě Vertigo poměrem 12:16, a připsali si tak první prohru v letním splitu Tipsport COOL ligy.

Reklama