Hlavní obsah

Vstup eRepre do turnaje Nations Cup nevyšel. Česko podlehlo Severní Makedonii 0:2

Aktualizováno

První zápas ve skupině proti Severní Makedonii českému reprezentantovi sykymu nevyšel. Od svého soupeře hrajícího pod přezdívkou DGarevski21 dostal lekci z produktivity. Po výsledcích 2:3 a 1:2 prohrává Česká republika úvodní souboj ve hře eFootball PES 2020 turnaje Nations Cup poměrem 0:2.

Foto: FAČR

Česká eRepre je reprezentačním týmem v eFotbale, který působí pod záštitou Fotbalové asociace České republiky.

Článek

Pro první utkání si český reprezentant vybral tým FC Barcelona, se kterým nastoupil proti Juventus FC Makedonce. Utkání nezačalo pro Česko vůbec špatně, už ve 12. minutě se syky ujal vedení díky gólu Messiho.

Ještě do přestávky ale stihl jeho soupeř otočit. Nejprve ve dvacáté minutě krásné spolupráci dokázal srovnat Douglas Costa a individuálně se v posledních vteřinách prosadil Cristiano Ronaldo.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Proti Makedonii nám chybělo štěstí a první zápas European Nations Cup jsme prohráli 0:2 na zápasy 😏

Příspěvek sdílený eRepre (@ereprecz),Kvě 13, 2020 v 10:57 PDT

I ve druhém poločase se obrázek hry neměnil. Syky hrál ofenzivněji a v 68. minutě srovnal Vidal. Poslední slovo ale měl Makedonec. Ten dokázal v 80. minutě najít mezeru v obraně sykyho a díky druhému gólu Ronalda získat vedení 1:0 na zápasy.

Do druhého utkání se změnou taktiky

Pro druhé utkání změnil syky tým a zvolil Liverpool FC. Český hráč se bohužel nedokázal prosadit v koncovce a narážel na urputnou makedonskou obranu. I přesto, že držení míče vyznělo jednoznačně ve prospěch Česka, nedokázal syky v prvním poločase ani jednou vystřelit na bránu. To se Severní Makedonii podařilo jednou a bohužel z toho byl gól. Opět se v kolonce střelců podepsal Cristiano Ronaldo.

Po změně stran se obrázek hry příliš neměnil. Syky se snažil prolomit soupeřovu obranu, ale marně. A tak udeřil opět Makedonec a gólem Federica Bernardeschiho navýšil vedení ve druhé hře už o dva góly.

V 80. minutě vykřesal syky ještě jiskřičku naděje trefou Sadia Maného, ale více už nestihl. I ve druhé hře byla Severní Makedonie o gól lepší a bere první vítězství ve skupině. Česká republika pro postup do čtvrtfinále bude muset porazit Belgii a Bělorusko.

Česká republika (syky) - Severní Makedonie (DGarevski21)
Na zápasy: 2:0
FC Barcelona - Juventus FC 2:3
Liverpool FC - Juventus FC 1:2

Reklama