Hlavní obsah

Americký fenomén nově k dispozici českým fanouškům. Fantasy liga je tu pro vás!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve Spojených státech amerických je to obrovský fenomén. Takzvanou fantasy tam hraje více než 50 milionů sportovních fanoušků. S příchodem nové sezony dostanou šanci vysoce návykovému šílenství propadnout i čeští nadšenci. Nová sportovní hra s názvem Fantasy liga bude zaměřena na českou fotbalovou Fortuna ligu a bude zcela zdarma.

Foto: Sport.cz

Fantasy liga, americký fenomén nově na Sport.cz

Článek

Fantasy liga bude spuštěna 11. července a bude dostupná zcela zdarma na webu  Sport.cz, a to všem přihlášeným uživatelům. Ti budou moct po celou dobu trvání nejvyšší české ligy vytvářet týmy, prodávat a nakupovat hráče či se zapojovat do uživatelských soutěží.

„Fantasy ligy jsou v současné době velkým trendem nejen mezi skalními sportovními fanoušky, ale i mezi amatéry. Nejen těm nabídne Sport.cz během celé sezony průběžný servis a užitečné tipy v článcích, podcastech a videích. Ty jim pomohou dostat jejich fotbalovou sestavu na co nejvyšší úroveň," vysvětluje Libor Zajíček, projektový manažer Seznam.cz, a dodává, že Fantasy liga bude kopírovat nejvyšší českou fotbalovou ligu.

Foto: Sport.cz

Fantasy liga, od 11. července na Sport.cz

Na začátku dostane každý uživatel virtuální obnos peněz, se kterým může po celou sezónu hospodařit ‒ může svůj tým vylepšovat, zapojovat se do celostátních i uživatelských soutěží, případně sám nějaké vytvářet.

Do budoucna se rozhodně nebráníme Fantasy ligu rozšířit o další sporty a akce v závislosti na zájmu hráčů a sportovních organizací," dodává Jiří Vítek, ředitel Divize obsahových služeb a sociálního ekosystému.

Podmínkou účasti ve Fantasy lize je pouze přihlášení přes Seznam.

Reklama

  1 : 0 Dortmund - PSG 1 : 0 dohráno
20240501T21 : 00:00+0200
Dortmund vs. PSG
Dortmund vs. PSG
Dortmund
PSG
  AS Řím - Leverkusen dnes 21 : 00
20240502T21 : 00:00+0200
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím
Leverkusen