Hlavní obsah

Brankář Vaclík si poprvé zatrénoval v New England Revolution

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalový brankář Tomáš Vaclík se poprvé zapojil do přípravy ve svém novém působišti v klubu zámořské MLS New England Revolution. Po srpnovém podpisu smlouvy se reprezentační gólman v USA dočkal vyřízení potřebných dokumentů a po obdržení víza se připojil k mužstvu. Třetí tým tabulky Východní konference dnes sociálních sítích zveřejnil video z tréninku.

Foto: htafc.com

Tomáš Vaclík na archivním snímku.

Článek

Čtyřiatřicetiletý Vaclík podepsal na konci srpna v New England Revolution smlouvu do roku 2024 s klubovou opcí na rok 2025. Bez angažmá byl od konce června, kdy mu vypršela smlouva v druholigovém anglickém Huddersfieldu.

New England je pro Vaclíka pátým zahraničním angažmá. V letech 2014 až 2018 čtyřiapadesátinásobný reprezentant nastupoval za Basilej a získal s ní tři tituly. Se Sevillou, kde strávil tři roky, vyhrál jako náhradník Evropskou ligu. Do Huddersfieldu přestoupil na konci ledna z Olympiakosu Pireus. V Česku hrál nejvyšší soutěž za Spartu a Žižkov.

Reklama