Hlavní obsah

Bayern - Bielefeld 3:3Bundesligová senzace na účet Bayernu!

Fotbalisté Bayernu Mnichov sice před pár dny vyhráli mistrovství světa klubů v Kataru, ale v nejvyšší německé soutěži nečekaně klopýtli. Na domácím hřišti jen remizovali s Arminií Bielefeld 3:3. Bavorský gigant prohrával už 1:3, nakonec dovedl duel alespoň k nerozhodnému výsledku. Bayern i tak vede tabulku o pět bodů před Lipskem.

Foto: Christof Stache, Reuters

Fotbalisté Bayernu Mnichov v nejvyšší německé soutěži nečekaně klopýtli s Bielefeldem. Na snímku klečí na trávníku Leroy Sané.

Článek
Fotogalerie

Bayern doma nečekaně klopýtl. Kromě triumfu na MS klubů kráčel i v nejvyšší německé soutěži od vítězství k vítězství. V bitvě s Bielefeldem však bylo všechno jinak. Hosté šli do vedení už v 9. minutě a do přestávky jejich náskok narostl na dvoubrankový.

Zaskočený bundesligový lídr chvíli po pauze snížil, když se trefil Lewandowski. V tu chvíli se mohlo zdát, že jen Bayern zapne na vyšší obrátky a outsidera ze spodních pater tabulky prostě přejede. Jenže za moment inkasoval domácí tým další gól a plány na tříbodový zisk dostaly povážlivou trhlinu.

Foto: Christof Stache, Reuters

Kanadský fotbalista Alphonso Davies v dresu Bayernu slaví gól do sítě Bielefeldu, zápas ale skončil senzační remízou 3:3.

Bavorský gigant se pak mocně hnal za korekcí skóre a postupně umazával manko. Když Kanaďan Davis dvacet minut před koncem srovnal na 3:3, zdálo se, že má mnichovský tým dost času na rozhodující úder. Ten ale nepřišel, proto hosté slaví senzační remízu. Bayern doma s Bielefeldem zaváhal po dlouhých 36 letech.

Německá fotbalová liga - 21. kolo:
Bayern Mnichov - Bielefeld 3:3 (48. Lewandowski, 57. Tolisso, 70. Davies - 9. Vlap, 37. Pieper, 49. Gebauer).

Reklama

Související témata: