Hlavní obsah

Bývalý bundesligový bouřlivák po hororové nehodě: Přijde o varle

Bývalý německý fotbalista Thorsten Legat, který za svou kariéru vyhrál bundesligový titul, Německý pohár i superpohár, si během natáčení televizní show způsobil velice nepříjemné zranění. Při skoku do vody si roztrhl varle, které mu budou muset lékaři odstranit.

Foto: sport1.de

Thorsten Legat.

Článek

V bundeslize dnes třiapadesátiletý Legat debutoval v roce 1987 za tým VfL Bochum. Odtamtud přestoupil v sezoně 1991/92 do Brém, se kterými získal o rok později bundesligový titul. Poté působil ve Frankfurtu, Stuttgartu a v sezoně 2000/01 odehrál ještě čtyři zápasy za Schalke.

Nyní se Legat objevuje zejména v různých televizních show, a právě při jedné z nich si způsobil hodně nepříjemné zranění. V německé televizi RTL se měl zúčastnit pořadu Turmspringen, a tak nechtěl nechat nic náhodě. Při jednom ze cvičných skoků si však při nešťastném dopadu roztrhl varle.

„Můj šourek se nafoukl jako balón, a já si myslel, že mi roste třetí varle," popsal detailně pro RTL. Lékaři mu sdělili, že mu poškozené varle budou muset odebrat. Nahradí mu ho však silikonovým implantátem. „Nejdřív jsem si myslel, že se mi zbortil svět, byl jsem v šoku a rozrušený," uvedl. Nakonec fakt ale přijal, prý by dokonce mohl mít ještě děti. „Ale o tom jsem ani nepřemýšlel, mám dva úžasné syny, jednomu je 24 a druhému 22 let," dodal Legat.

Foto: rtl.de

Thorsten Legat při skoku, během kterého si způsobil zranění.

Bývalý fotbalista se opět tímto choulostivým zraněním dostal v Německu na přední stránky novin. Již dříve budil pozornost svými excesy. Jednou stanul před soudem za to, že samurajským mečem ohrožoval skupinu mladistvých a jednoho z nich zranil. Poté jednou během pouliční rvačky zranil jednoho muže natolik, že musel být převezen do nemocnice.

Jeho extempore však zasáhly i jeho hráčskou kariéru, když ho Stuttgart vyhodil za to, že měl rasistický konflikt se svým guinejským spoluhráčem Pablem Thiem.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články