Hlavní obsah

Hertha kvůli potyčce na soustředění suspendovala brankáře Gersbecka

Aktualizováno

Brankář Herthy Berlín Marius Gersbeck byl dočasně vyřazen z týmu poté, co na soustředění v Rakousku při potyčce na ulici zranil jiného muže. Osmadvacetiletý fotbalista už dopoledne opustil přípravný kemp a vedení druholigového klubu následně rozhodlo o jeho suspendaci minimálně do doby, než policie uzavře vyšetřování případu. Informovali o tom zástupci Herthy.

Foto: Fotobanka Profimedia

Pro brankáře Herthy Berlín Mariuse Gersbecka soustředění skončilo.

Článek

Incident se podle salcburské policie odehrál v sobotu v noci. Její zpráva hovoří o tom, že se na ulici v Zell am See dostali do konfliktu osmadvacetiletý a dvaadvacetiletý muž. Jejich hádka přerostla do fyzické potyčky, při níž mladší z nich utrpěl blíže nespecifikovaná zranění a musel být převezen k ošetření do nemocnice.

"Vzhledem k policejnímu vyšetřování našeho hráče Mariuse Gersbecka jsme se rozhodli ho vyřadit až do odvolání z přípravy s mužstvem. Navíc opustil týmový hotel bez dovolení," uvedl výkonný ředitel Herthy Thomas E. Herrich.

Začátek Fantasy ligy se blíží

V sobotu startuje Fortuna liga! Už máte svůj tým? Vytvořte si ho a hrajte zdarma o zajímavé ceny na Sport.cz.

Gólman se teprve před měsícem vrátil do Herthy z Karlsruhe a měl mužstvu pomoci k návratu do nejvyšší soutěže. Nyní má nařízeno připravovat se individuálně.

Reklama

Související témata: