Hlavní obsah

Wolfsburg - Leverkusen 0:2Leverkusen v bundeslize vyhrál i bez Schicka

Fotbalisté Leverkusenu ve 27. kole německé ligy zvítězili ve Wolfsburgu 2:0 díky dvěma brankám střídajícího Paulinha a poskočili na třetí místo tabulky. Reprezentační útočník Patrik Schick nebyl ani na lavičce hostů, čímž se minimalizovala šance na jeho účast ve čtvrtečním semifinále play off o mistrovství světa proti Švédsku.

Článek

Leverkusenu tři body ve Wolfsburgu zajistil Paulinho, jenž naskočil do hry v 81. minutě. Chvíli po vystřídání skóroval poprvé a v nastaveném čase přidal pojistku. Brazilský křídelník zaznamenal premiérové dvě trefy v sezoně.

Dortmund začal lépe a už v osmé minutě ho poslal do vedení Wolf. Za necelou půlhodinku ale gólově odpověděl Andersson a v Kolíně na Rýnem už se skóre nezměnilo.

Lipsko remizovalo 0:0 s Frankfurtem a kleslo na čtvrtou příčku. Domácí dvakrát trefili brankovou konstrukci a Eintracht několikrát zachránil gólman Trapp.

Německá fotbalová liga - 27. kolo:
Lipsko - Eintracht Frankfurt 0:0
Wolfsburg - Leverkusen 0:2 (86. a 90.+2 Paulinho),
Kolín nad Rýnem - Dortmund 1:1 (36. Andersson - 8. Wolf)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.