Hlavní obsah

Neuer chyběl na tréninku Němců, kvalifikaci by ale vynechat neměl

Hamburk

Fotbalový brankář Manuel Neuer vynechal dnešní první trénink německé reprezentace před kvalifikačními duely na mistrovství světa. Jeho start v zápasech v pátek proti Rumunsku a v pondělí proti Severní Makedonii by však neměl být ohrožen. Informovala o tom agentura DPA.

Foto: Andreas Gebert, Reuters

Fotbalový brankář Manuel Neuer vynechal první trénink německé reprezentace před nejbližšími kvalifikačními duely o postup na na mistrovství světa 2022.

Článek

Pětatřicetiletý kapitán národního týmu i Bayernu Mnichov odchytal naposledy nedělní ligový duel s Frankfurtem, který úřadující šampion překvapivě prohrál 1:2. Neuer se kvůli regeneraci po náročném programu do dnešního společného tréninku nezapojil. Kromě něj měl trenér Hansi Flick k dispozici všech zbývajících 22 hráčů.

Němečtí fotbalisté jsou po šesti zápasech s 15 body v čele skupiny J a před druhou Arménií mají čtyřbodový náskok. Teoreticky si tak mohou v tomto kvalifikačním okně zajistit přímou účast na MS v Kataru.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.