Hlavní obsah

Přestup bývalého hráče Realu Madrid Isca do Unionu Berlín ztroskotal

Z chystaného angažmá bývalého fotbalisty Realu Madrid Isca v Unionu Berlín na poslední chvíli sešlo. Ofenzivní záložník měl podle informací listu Bild s druhým týmem bundesligové tabulky uzavřít smlouvu na jeden a půl roku s opcí na další sezonu a ve 30 letech zamířit na první zahraniční angažmá, k podpisu ale nedošlo. Někdejší španělský fotbalový reprezentant už přitom do Berlína přicestoval a v úterý v klubu absolvoval lékařskou prohlídku.

Foto: Instagram: Isco Alarcon Suarez

Španělský fotbalista Isco

Článek

"Rádi bychom Isca viděli u nás, ale máme své hranice. Ty byly dnes oproti předchozí dohodě překročeny, a proto se žádný přestup nekoná," uvedl výkonný ředitel Unionu Oliver Ruhnert v oficiálním prohlášení. Iscova agentura Gestifute naopak obvinila z krachu jednání klub. "V průběhu jednání jsme si museli přiznat, že náš partner už nebyl ochoten pohybovat se v původně diskutovaném rámci," citoval agenturu Bild.

Pětinásobný vítěz Ligy mistrů se loni v srpnu po odchodu z Realu stal hráčem Sevilly, s kterou uzavřel dvouletý kontrakt, ale v klubu skončil už po čtyřech měsících. V 19 soutěžních utkáních na podzim zaznamenal gól a tři asistence.

Za Bílý balet předtím Isco odehrál 351 zápasů, ve kterých zaznamenal 53 gólů a 56 asistencí. Španělský mistr Evropy do 21 let v dresu Realu vybojoval 17 trofejí. V minulosti nastupoval také za Valencii a Málagu.

Reklama

Související témata: