Hlavní obsah

Ribéryho brazilský slalom ozdobil bavorský uragán. Ponížený Hamburk vyhodil trenéra

Mnichov

Když se daří, tak se daří. Nejenže fotbalisté Bayernu Mnichov rozdrtili v německé lize Hamburk 6:0 a v čele tabulky mají dvacetibodový náskok před Schalke. Polský kanonýr Robert Lewandowski přispěl ke kanonádě hattrickem, navíc ještě neproměnil penaltu, Francouz Franck Ribéry se pak trefil dvakrát. Jeho brazilský slalom završený mazáckým zakončením byl ozdobou bavorského uragánu. V přiloženém videu se můžete podívat na sestřih zápasu a dalších gólů z bundesligy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Bayern proti Hamburku rozjel kanonáduVideo: sntv

 
Článek

Mindrák mají obrovský, už aby do Mnichova raději ani nejezdili. Z posledních osmi utkání na Bayernu mají fotbalisté Hamburku děsivé skóre 3:50!

Před domácím stadiónem se navíc po sobotním debaklu 0:6 objevily náhrobní kříže a výhrůžný nápis. „Váš čas vypršel. Všechny vás dostaneme," varoval transparent. Událostí se zabývá policie.

Žádný div, že podle informací deníku Bild skončil na lavičce Bernd Hollerbach, který se týmu ujal teprve 22. ledna. Pod jeho vedením získal Hamburk v sedmi zápasech jen tři body za tři remízy a vstřelil tři branky. Tým by měl převzít kouč juniorky Christian Titz. Hamburk je předposlední a na záchranu ztrácí osm kol před koncem sedm bodů.

A Bayern? Nadále si hraje svojí vlastní ligu, v čele tabulky má znovu dvacetibodový náskok před Schalke. Není divu, že Lewandowski si připsal jubilejní 100. bundesligový gól v dresu Bayernu.

Reklama

Související témata: