Hlavní obsah

Schick se bude podle sázkových kanceláří přetahovat o krále střelců s Maném

Fotbalový reprezentant Patrik Schick patří podle sázkových kanceláří k největším favoritům na titul krále střelců nadcházející bundesligové sezony. Kanonýr Leverkusenu by se měl podle kurzů přetahovat o prvenství především s čerstvou posilou Bayernu Mnichov Sadiem Maném.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalista Patrik Schick v dresu národního týmu.

Článek

Schick nastřílel minulou sezonu 24 ligových branek a v tabulce střelců obsadil druhé místo. Lepší byl jen Robert Lewandowski (35) z Bayernu, který ale po sezoně přestoupil do Barcelony. Pro rakouskou sázkovou kancelář Bwin je proto šestadvacetiletý český útočník lehkým favoritem s kurzem 4:1, Mané má 4,5:1.

Norská společnost Unibet má na prvním místě bývalého kanonýra Liverpoolu Maného (6,5:1), Schick je druhý (9:1). Britská sázková kancelář William Hill vypsala na Maného kurz 4:1 a na Schicka 7:1.

U sázkových kanceláří, které vypsaly kurzy na nejlepšího bundesligového střelce, se objevují na dalších místech Christopher Nkunku (Lipsko), Karim Adeyemi (Dortmund), Anthony Modeste (Kolín nad Rýnem) nebo Serge Gnabry (Bayern).

Reklama