Hlavní obsah

Sex na hřišti už zažila, teď chce Drpičova modelka z Playboye dobýt Real

PRAHA

Velký rozruch zavládl německou fotbalovou bundesligou, a nemůže za to žádná fotbalová hvězda, nýbrž modelka a manželka chorvatského obránce Dina Drpiče Nives Celsius. Ta se zabydlela se svým mužem v Karlsruhe, kam Drpič odešel z Dinama Záhřeb po sexuální aféře na stadiónu Maksimir.

Foto: Sport.cz

Nives Celsius, modelka a manželka chorvatského obránce Dina Drpiče, má co nabídnout...

Článek

Tato „sexuální divoška“, která se vedle modelingu věnuje i zpívání, se významně podepsala na odchodu svého manžela z Dinama Záhřeb do německého prvoligového týmu Karlsruhe.

Vedení chorvatského celku totiž vyhodilo svého zadáka poté, co se na světlo světa dostala informace, že měl Drpič s Nives Celsius sex ve středovém kruhu domácího stánku Maksimir.

Aby toho nebylo málo, chorvatská kráska se pro německý bulvární deník Bild vyznala ze svého dalšího tajemství. „Vždycky bylo mým největším snem mít sex na střeše stadiónu Realu Madrid Santiago Bernabeu, v mém nejoblíbenějším městě, Madridu,“ řekla odvážná Nives Celsius.

Kdo ví? Možná další kroky chorvatského sedmadvacetiletého stopera, jenž má jeden start za národní tým, povedou do nejvyšší španělské soutěže. Potom by se měli fanoušci sexuchtivé hnědovlásky na co těšit.

Reklama

Související témata: