Hlavní obsah

Smolař století. Přišel o titul z MS, loňské EURO i Pohár FIFA a už zase je zraněný

Dortmund

To je pech. Zdravotní trable německého záložníka Marca Reuse neberou konce. Fotbalista Borussie Dortmund si v sobotním finále Německého poháru s Frankfurtem (2:1) natrhl zkřížený vaz v koleni a několik měsíců si nezahraje. Kdyby se tak vyhlašoval "Smolař století", měl by Reus velkou šanci.

Foto: Pool, Reuters

Zdravotní trable německého záložníka Marca Reuse nekončí. Fotbalista Borussie Dortmund si ve finále Německého poháru s Frankfurtem (2:1) natrhl zkřížený vaz v koleni a několik měsíců si nezahraje

Článek

"V příštích dnech se podrobí dalším vyšetřením, pak se rozhodne o vhodné léčbě," oznámili představitelé Borussie. Výčet Reusových problémů je už hodně dlouhý. Kvůli zranění přišel například o Euro 2016 nebo o dva roky dříve o mistrovství světa v Brazílii, kde Němci získali titul.

S předstihem se Reus dohodl už dříve s reprezentačním koučem Joachimem Löwem, že nepojede na Pohár FIFA do Ruska, který začne za dva týdny. Chtěl se v klidu připravit na novou bundesligovou sezónu. Místo toho bude několik měsíců léčit další potíže.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články