Hlavní obsah

Štajner si poranil hýžďový sval, zřejmě zmešká několik týdnů

HANNOVER

Český fotbalový útočník Jiří Štajner zřejmě zmešká nejbližší jeden až dva zápasy svého Hannoveru. Dvaatřicetiletý hráč si totiž v nedělním utkání s Chotěbuzí namohl bez soupeřova přičinění hýžďový sval takovým způsobem, že zápas dohrál jen se sebezapřením. Bližší podrobnosti o méně běžném zranění se hráč dozví až po úterním podrobném vyšetření.

Článek

"Minimálně v neděli proti Stuttgartu je jeho nasazení nepravděpodobné," informovaly klubové stránky Hannoveru, které si přesnou délku Štajnerovy absence netroufly zatím odhadnout. Ostatní média ale hovoří o jednom až dvou týdnech. Štajner přitom letos musí odehrát téměř všechny zbylé ligové zápasy, aby mohl využít opci na prodloužení smlouvy.

Chabou útěchou za vypadnutí ze základní sestavy tak může být Štajnerovi alespoň fakt, že se stal objektem druhé nejlepší sportovní fotografie v Německu za loňský rok. Právě takové místo obsadil v německé soutěži Sportfoto 2008 snímek fotografa agentury DPA Maurizia Gambariniho s názvem "Vyvolený", který zachycuje sprintujícího Štajnera v osamoceném paprsku světla.

Reklama

Související témata: