Hlavní obsah

Zákaz močení v hledišti. Klub si chce posvítit na děravou obranu, ale i na nevychované fandy

Hamburk

Osmigólový příděl od Bayernu pořádně zamotal hlavu vedení fotbalového Hamburku. Teď to ale vypadá, že šéfové bundesligového klubu řeší i jiný problém, než je děravá obrana HSV. Před dalším zápasem vyhlásili válku fanouškům. Tedy pouze těm, co se neunavují cestou na toalety a ulevují si přímo v hledišti.

Foto: Michaela Rehle, Reuters

Fotbalisté Hamburku dostali od Bayernu osm gólů. Vedení HSV si chce posvítit na obranu i fanoušky.

Článek

Klub pochopitelně trápí, že se fotbalistům HSV nedaří. Možná ještě víc ale vedení štve, jak se chovají samotní fandové. Ti podle zástupců klubu škodí HSV tím, že si ulevují přímo v hledišti. A vedení se rozhodlo tvrdě zakročit. Varuje fanoušky, že pokud bude někdo v takové choulostivé situaci mimo toalety přistižen, bude se muset pakovat ze stadiónu.

Klub dokonce zveřejnil na sociálních sítích smyšlenou dopravní značku, která symbolizuje zakázané chování pro fanoušky v hledišti Nordbank Areny. Význam je doplněný nápisem: „Močení zakázáno".

Rozzlobení fanoušci reagovali na hrozbu po svém a pustili se do klubu. Vedení HSV obvinili, že počet toalet při kapacitě stadiónu (55 000) není dostatečný, proto si musí poradit jinak.

Reklama

Související témata: