Hlavní obsah

Zůstane v Německu? Hvězda Bundesligy už údajně podepsala s Realem Madrid, ten měl zaplatit 1,5 miliardy

Frankfurt/Praha

Podle zdrojů serveru Sky Sports údajně přestoupil srbský útočník ve službách Eintrachtu Frankfurt Luka Jovič do Realu Madrid. Španělský klub má za něj zaplatit 60 milionů eur (něco přes 1,5 miliardy korun), Jovič se mu prý upsal na pět let. Některé zdroje ale uvádějí, že k dohodě ještě nedošlo.

Foto: David Klein, Reuters

Luka Jovič (vlevo) hledá cestu k brance Chelsea v semifinále Evropské ligy. Navlékne od příští sezony dres Realu Madrid?

Článek

Jovič v této sezoně nastřílel 17 gólů v 31 bundesligových zápasech a 10 dalších branek přidal v Evropské lize. V té byl také jedním z hlavních strůjců úspěšného tažení Eintrachtu - tým z Frankfurtu nakonec skončil až v semifinále po penaltovém rozstřelu s Chelsea.

Teprve 21letý Srb je nyní spojován se spekulacemi, že by mohl zamířit do Realu Madrid. Podle Sky Sports už je přestup dokonce hotová věc. Španělský klub za útočníka prý zaplatil 60 milionů eur, část z přestupové sumy by měl Frankfurt podle Sky Sports postoupit Benfice Lisabon, odkud Srb do Eintrachtu přišel.

Německý Bild ale tvrdí, že k dohodě ještě nedošlo. Fotbalový novinář Ronan Murphy na svém Twitteru uvádí, že podle Bildu Real za útočníka nabízí 50 milionů eur, ale Eintracht požaduje 60 - 70 milionů eur.

Reklama