Hlavní obsah

Baník mění realizační tým. Skončil Hapalův asistent

V realizačním týmu fotbalového Baníku Ostrava skončil jeden ze dvou asistentů trenéra Pavla Hapala David Oulehla. Jak uvedl klub ve středu na svém webu, po vzájemné dohodě předčasně skončila spolupráce poté, co Oulehla oznámil vedení chystaný odchod z Baníku po skončení sezony s cílem věnovat se práci hlavního kouče.

Foto: Patrik Uhlíř, ČTK

Asistent David Oulehla (uprostřed), hlavní kouč Baníku Pavel Hapal vlevo.

Článek

"V takovém případě by jeho pokračování v realizačním týmu nemělo smysl. My potřebujeme, aby se každý člen realizačního týmu stoprocentně koncentroval jen na práci v Baníku. Myšlenky na hledání nového angažmá a na jeho přípravu stoprocentní nasazení neumožňují," vysvětlil sportovní ředitel ostravského klubu Luděk Mikloško.

Oulehla přišel do aktuálně dvanáctého celku ligy vloni v létě s předchozím koučem Pavlem Vrbou a po Hapalově říjnovém angažování pracoval u týmu společně s dalším asistentem Jiřím Nečkem. Po ukončení spolupráce Baník doplňovat realizační tým nebude. V jarní části ligy Ostravané vyhráli jediný ze sedmi zápasů a jeden bod jim momentálně chybí k tomu, aby se vyhnuli v nadstavbě bojům ve skupině o záchranu.

Reklama