Hlavní obsah

Být skautem Sparty, sáhl bych po jiném hráči. Bývalý reprezentant posílá na Letnou tip na posilu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalová Sparta se aktuálně potýká s problémy, když nevyhrála ani jeden z prvních tří zápasů nové sezony. Kouč Brian Priske navíc zřejmě bude mít potíže se skládáním sestavy. „To se ví, že Sparta alternativy na křídla nemá tak optimální, nebo jich nemá tolik,“ reaguje Stanislav Levý v pořadu Přímák na Sport.cz při hodnocení kádru letenských fotbalistů. Koho by sám Spartě doporučil jako posilu?

Být skautem Sparty, sáhl bych po jiném hráči. Stanislav Levý doporučuje posilu v pořadu Přímák.Video: Sport.cz

 
Článek

Levý i fanoušci se domnívají, že Sparta nevyladila křídla na startu sezony do optimální herní pohody. „Hráli Haraslín s Peškem, ti se nepotkali s formou, šel tam Minčev, to bylo něco podobného," rekapituluje 64letý trenér. Zmíněný Haraslín navíc nedohrál utkání s Libercem, když vinou zranění střídal už po osmi minutách hry.

Levý zároveň rozebírá ve fotbalovém studiu Sport.cz, jaké změny v kádru by doporučil on. „Být ve skautingovém oddělení Sparty, tak bych sáhl po jiném hráči," říká v pořádu Přímák na Sport.cz bez jakýchkoliv kliček, že by si v rudém dresu Letenských dovedl představit jiné hráče.

Jak si Sparta poradí bez Kuchty? Diskuse v pořadu Přímák.Video: Sport.cz

O kom je řeč? To se dozvíte ve videu. Celý Přímák si také můžete přehrát jako video či ve formě podcastu.

Reklama

Související témata: