Hlavní obsah

Chaluš bude v Liberci hostovat z Malmö i v jarní části sezony

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalista Matěj Chaluš bude v Liberci pokračovat i v jarní části sezony. Pětadvacetiletý obránce si ve Slovanu o půl roku prodlouží hostování ze švédského Malmö. Severočeský prvoligový klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Victor Olatunji ze Sparty Praha a Matěj Chaluš ze Slovanu Liberec během utkání 7. kola Fortuna ligy

Článek

Chaluš po letním návratu do Liberce zasáhl do všech 19 zápasů ligového podzimu a zaznamenal jeden gól. „Začátek byl takový kostrbatý. Necítil jsem se, že by to splnilo moje očekávání. Samozřejmě ne ve všech zápasech, někdy jsem byl spokojený, někdy ne. Jsem hodně sebekritický, ale i to byl jeden z těch důvodů, který mě utvrdil v tom, že bych ještě půlrok potřeboval,“ řekl Chaluš novinářům.

O tom, co bude po sezoně, zatím bývalý kapitán české reprezentační jednadvacítky nepřemýšlí. V Malmö má smlouvu do konce roku 2025. „Neplánuji. Cíl mám tady jak týmový, tak osobní. Chci, aby to bylo ještě lepší než na podzim. Zároveň na jaře dokázat, že jsem vyzrálejší. Ale zbytek prozrazovat nebudu,“ uvedl Chaluš, který s Libercem přezimuje na osmém místě ligové tabulky.

Reklama

Související témata: