Hlavní obsah

Deset zápasů a pořád žádná výhra! Už jsem z toho frustrovaný, přiznal boleslavský kouč Jarolím

Praha

Nešťastníci roku. Fotbalisté Mladé Boleslav nevyhráli už deset zápasů v řadě. Ani prosincová trenérská rošáda nepomohla, protože pod exreprezentačním koučem Karlem Jarolímem trýzeň pokračuje. Osm utkání pod jeho taktovkou a ani jedno vítězství. Přitom nad Plzní v nedělním duelu fotbalové ligy krátce před koncem doma vedli 2:1. Nakonec museli vzít za vděk bodem (2:2). Tedy stejně jako před týdnem proti Olomouci (1:1).

Foto: Černý Vít, ČTK

Trenér Boleslavi Karel Jarolím.

Článek
Fotogalerie

„Tak dlouho na vítězství jsem nikdy nečekal. Už jsem z toho frustrovaný. Bohužel se opakoval zápas s Olomoucí, v samotném závěru soupeř vyrovnal. Nesehráli jsme dobře nakopnutý míč," smutnil Jarolím.

Jeho celek sice nezvládl úvod, kdy inkasoval po ráně Šulce. Díky brance Ladry a výstavní trefě Škody ale výsledek otočil. V závěru ho však hostující Matějka obral vyrovnávacím gólem o dva body.

Foto: Vít Černý, ČTK

Michal Škoda (vlevo) z Mladé Boleslavi překonává Jindřicha Staňka v brance Plzně. Přihlíží Jakub Brabec.

„Bod proti Plzni se zdá dobrý, jenže my jsme si věřili na výhru. Byli jsme blízko. Je škoda, že jsme vedení neudrželi. Tohle se nám stalo už několikrát, konce zápasů musíme dohrávat líp," podotkl Škoda, jenž svoji střelu nasměroval krásně pod břevno.

„Získali jsme míč, šli jsme do brejku. Malina (záložník Malínský) mi posunul balon, protože jsem neviděl jiného nabíhajícího hráče, rozhodl jsem se vypálit. Podařilo se mi to trefit moc hezky," dodal Škoda.

Litoval, že si Plzeň v závěru vytvořila tlak, z něhož podruhé udeřila. „Už to není ta Plzeň, která vyhraje dvacetkrát v řadě. Mrzí nás, že jsme nevyhráli, potřebujeme tři body jako sůl. Herně se ale zvedáme. Když takhle budeme pokračovat, zápasy urveme," doplňuje útočník Mladé Boleslavi.

Související témata:
  2 : 0 Slavia - Plzeň 2 : 0 přestávka Živě
20240515T19 : 30:00+0200
Slavia vs. Plzeň
Slavia vs. Plzeň
Slavia
Plzeň
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.