Hlavní obsah

Divoká dohra derby! Kuchta měl konflikt s fanoušky, policie zatýkala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro útočníka Sparty Jana Kuchtu mělo sobotní derby pražských „S“ (3:3) divokou dohru. Šestadvacetiletý fotbalista opouštěl letenský stadion zrovna ve chvíli, kdy se z místa trousili také fanoušci rivala z Edenu. Kuchta, který ve Slavii působil dvě sezony a jehož letní příchod na druhou stranu Vltavy rozjitřil v táboře sešívaných emoce, to od příznivců červenobílých pořádně schytal. Padala hodně ostrá slova a na místě dokonce zasahovala policie.

Ladislava Krejčího přemohly po derby emoce. Dvakrát dorovnat skóre, to jsem tady dlouho nezažil!Video: Sport.cz

 
Článek

Sparťanského střelce od fyzického napadení ochránili policisté. Konflikt tak skončil pouze ve verbální rovině.

Jeden z fanoušků měl v souvislosti s incidentem před epet Arenou skončit v policejních poutech. Několik příznivců se totiž mělo směrem ke Kuchtovi rozběhnout a tím ho ohrožovat.

Policie v ulicích Prahy zasahovala už před ostře sledovaným zápasem. K prvním konfliktům se strážci zákona došlo při pochodu slávistů v okolí Letenského tunelu, policie zatýkala i před stadionem Sparty.

Pražské derby - Střety fotbalových fanoušků s policiíVideo: Pavel Jaňurek, Sport.cz

Na pořádek v sobotu dohlíželo několik stovek policejních příslušníků z pořádkové, kriminální, dopravní a cizinecké policie.

Reklama

Související témata: