Hlavní obsah

Dobrá zpráva pro Bohemians: Necid s Pulkrabem zůstávají

Praha

S téměř nezměněným kádrem zahájili v úterý dopoledne krátkou zimní přípravu fotbalisté Bohemians 1905. Zůstávají oba útočníci Tomáš Necid i Matěj Pulkrab, novými tvářemi jsou obránce Daniel Kosek (ve Slavii si připsal jeden ligový start) a Radek Lehovec z B-týmu. Záložník Filip Hašek dostal povolení hledat si angažmá.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Necid z Bohemians slaví svůj gól proti Pardubicím.

Článek

Zatímco Pulkrab bude u Botiče nadále hostovat ze Sparty, zkušený Necid má uzavřený kontrakt do konce této sezony. Součástí smlouvy je však klauzule, že v případě zajímavé nabídky ze zahraničí ho klub v zimě uvolní.

Těsně před první fází v tréninkovém centru v Uhříněvsi podstoupil kompletní tým testy na koronavirus, vzápětí už na umělé trávě polykal úvodní dávky v novém roce. Na současné soupisce A týmu jsou celkem čtyři brankáři a 26 hráčů do pole. Včetně navrátilce z hostování v pražské Dukle, útočníka Michaela Ugwua.

Generálku na jarní část v tabulce čtrnáctí Bohemians odehrají v sobotu v Mladé Boleslavi, jedná se o modelu dvojutkání. Do jara klokani vstoupí o týden později v Liberci.

Reklama