Hlavní obsah

FANTASY: Dvougólový střelec hráčem kola, poradce Zelenka si vytvořil antirekord

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se obránci trefí, je terno mít je v sestavě. Ale pozor, za vyloučené hráče naskakují citelné minusové body. Fanoušci fotbalové Fortuna ligy mají novou zábavu. Seznam.cz na Sport.cz spustil Fantasy ligu plnou soutěží a atraktivních cen. V 5. kole se opět vyplatilo použití jednoho z žolíků, vítěz vydělal na takzvaném betonu. Díky dobře zvolené taktice výrazně překročil stovku.

Foto: Sport.cz

Sestava trenéra 5. kola - Oldřich Tesař, alias neVotravuj, 115 bodů.

Článek
Fotogalerie

Talentovaný záložník vyrostl ve Spartě, kde trénoval s prvním mužstvem a odcházel sbírat zkušenosti na hostování. Z Letné už je Daniel Mareček dávno pryč, teď kope za Mladou Boleslav. Na Slovácku hrál proti svému bývalému týmu a dal mu hned dva góly. Pro hráče Fantasy se stal hráčem kola.

Oldřich Tesař vydělal především na obráncích. Jeho tým neVotravuj vsadil na beton, v němž figurovali i střelci gólů Hejda, Gabriel a Horák, a výsledkem je skvělých 115 bodů.

Hráči s největším počtem bodů v 5. kole:
Daniel Mareček 14 bodů (6,6 M)
Adam Gabriel 12 bodů (5,6 M) - přestoupil
Lukáš Havel 11 bodů (5,6 M)
Daniel Horák 11 bodů (4,5 M)
Lukáš Hejda 8 bodů (6,6 M)

Poradce hráčů Fantasy Luděk Zelenka si naopak vytvořil antirekord. Jeho chlapci Krejčí mladší a Vraštil si zblízka prohlédli červenou kartu a nabrali minusové body. Ani ostatním ze sestavy se moc nevedlo, takže výsledkem je 5 bodů…

Trenéři a manažeři ve Fantasy nadále nejvíce důvěřují obhájcům titulu. Nejčastěji angažovali sparťanský trojlístek Haraslín (má ho 6397 hráčů), Krejčí (5741) a Sörensen (5568), za nimi figuruje slávistický brankář Kolář (5428).

Také pokud jde o kapitána, bylo pořadí počtu jejich nasazení v kole podobné. Nejčastěji dostal pásku sparťan Krejčí (2229), pak Haraslín (1366), Kolář (1205) a Kuchta (1093).

Nezapomeňte, že uzávěrka sestav pro 6. kolo je tradičně v sobotu ve 13:30.

Reklama