Hlavní obsah

FANTASY: Krejčí, Vlkanova, Prekop, tři tipy na kapitána od experta Zelenky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrý start se vydařil, je třeba vyladit taktiku na další bitvy. Fanoušci fotbalové Fortuna ligy mají novou zábavu. Seznam.cz na Sport.cz spustil Fantasy ligu plnou soutěží a atraktivních cen. Hráči rychle poznali, jak důležité je mít schopného kapitána, který boduje dvojnásobně. Právě na muže s páskou se zaměřuje jeden z rádců Luděk Zelenka.

Luděk Zelenka dporučuje kapitány pro 2. ligové koloVideo: Sport.cz

 
Článek

Zapojil se do soutěže, sestavil si vlastní tým. „V prvním kole jsem získal 40 bodů. Není to nic výrazného, ale je to pro mě motivace zlepšit se," usmívá se zkušený bývalý fotbalista.

Před 2. kolem je výhoda, že už lze lépe usuzovat na formu jednotlivých týmů a sázet tedy na hráče, jejichž mužstva by měla zvítězit.

„Mám pro vás tři doporučení na kapitány. V první řadě Krejčího, jehož si dám kapitánem i já. Očekávám totiž, že Sparta ve Zlíně vyhraje, navíc že dokonce právě Krejčí dá gól. Takže věřím, že mi přinese hodně bodů," vysvětluje Luděk Zelenka.

Sparta se zlepšila ve vybírání posil, příspěvek z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

„Určitě bych si vsadil také na kapitána Vlkanovu z Plzně, která podle mě porazí Hradec Králové a on bude určitě hrát," radí.

„V neposlední řadě bych si vsadil i na Prekopa z Bohemky. Začala výhrou venku a podle mě vyhraje i doma nad Teplicemi. A když dá gól, tak určitě Prekop," myslí si Luděk Zelenka.

Nezapomeňte, že uzávěrka sestav pro 2. kolo je v sobotu ve 13:30.

Reklama