Hlavní obsah

FANTASY: Kupuj, kdo můžeš. Nabízí se dvojitá šance

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skvělý pohárový čtvrtek diváky navnadil, snad je sníh a mráz nezchladí. Fanoušci fotbalové Fortuna ligy mají svou zábavu. Seznam.cz na Sport.cz spustil Fantasy ligu plnou soutěží a atraktivních cen. Před dalším pokračováním přichází za účastníky Fantasy poradce Luděk Zelenka. Nezapomeňte, že uzávěrka sestav pro 17. kolo je tradičně v sobotu ve 13:30.

Luděk Zelenka radí před 17. kolem Fantasy ligyVideo: Sport.cz

 
Článek

Zápas Českých Budějovic s Hradcem Králové byl již v pátek odložen. Po intenzivním sněžení je hrací plocha na stadionu na Střeleckém ostrově nezpůsobilá. Další program zatím zůstává v platnosti.

„K řádnému kolu je tentokrát přidána i středeční dohrávka Mladá Boleslav - Plzeň. To znamená, že hráči těchto týmů vám mohou vydělat ve dvou zápasech,“ avizuje poradce Luděk Zelenka.

Foto: Sport.cz

Sestava poradce Luďka Zelenky pro 16.kolo.

„Kdo tedy může, ať je nakupuje. Já mám možnost jen jedné posily, takže jsem si pořídil Daniela Marečka, který má z Mladé Boleslavi nejvíc bodů. Věřím, že mi tedy také nějaké přinese. Jinak věřím kapitánovi Šulcovi z Plzně,“ radí všem trenérům a manažerům.

Neskrývá, že se minulý víkend namlsal. „Očekávám, že zopakuji svůj skvělý výsledek z 16. kola - 65 bodů je fantastický úspěch. Myslím, že díky tomu, že teď některé mé hráče čekají dva zápasy, budu ještě úspěšnější. Držím palce,“ culí se Zelenka.

Reklama