Hlavní obsah

FANTASY: Ostrava v Jablonci nepřekvapí!

Na čele prvoligové tabulky žádná změna. Na prvním místě se stále vyhřívá Plzeň, kterou pronásleduje Sparta. Výhrou nad Slavií se fotbalisté Mladé Boleslavi udrželi na pohárových příčkách. Ani na druhém konci tabulky žádné významné změny nenastaly. Na poslední pozici je nadále Ostrava. Druhé sestupové místo zatím patří Olomouci. Jednadvacáté kolo nejvyšší soutěže začne už dnes v 17:30, na koho byste neměli při skládání týmu zapomenout?

Kapitánem týmu bude plzeňský Jan Kovařík

Článek

Luděk Pernica

Jablonec přišel na Spartě o bod až v samotném konci zápasu. Na výstavní trefu nikdo z hostů reagovat nedokázal. Jinak se ale Severočeši na Letné prezentovali kvalitním výkonem.

Zatímco na hřišti Sparty Jablonec favoritem nebyl, v domácím střetnutí proti Ostravě favoritem je. Baník se stále trápí a jakýkoli bodový zisk v Jablonci by byl překvapením.

Věříme v pohodlnou výhru Jablonce bez obdržené branky. V obraně nastoupí dvojice Pernica, Karavajev. Obranu hostí by měl překonat Tecl, kterému dáváme důvěru v útoku.

Milan Škoda

Z Boleslavi odjela Slavia s prázdnou, ale doma proti Zlínu se body čekají. Hušbauer by měl svými přihrávkami posílat do gólových šancí Milana Škodu. Věříme, že minimálně jednu z nich forvard červenobílých promění.

Reklama

Související témata: