Hlavní obsah

FANTASY: Trenérům se dařilo, hráčem kola sparťanský hrdina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úspěšný víkend nezažily jen kluby z přední části Fortuna ligy. Z jejich výkonů a výsledků těžili také trenéři ve Fantasy lize, kterým se opravdu dařilo a hned jedenáctkrát padla hranice 100 bodů.

Foto: Sport.cz

Vítězem 7. kola Fortuna ligy se ve Fantasy stal Ivan Cvešper.

Článek

Plodná byla hlavně neděle, kdy Plzeň zdolala Bohemians, Sparta zvítězila v Liberci, Slavia nezaváhala doma s Karvinou a Olomouc pokazila slavnostní večer Hradci Králové.

Z toho také plyne seznam pěti hráčů, na které se o uplynulém víkendu vyplatilo vsadit. Vítěz Ivan Cvešper vydělal mimo jiné na taktice beton, která zdvojnásobuje výdělky obránců. Kapitán Lukáš Hejda tak přispěl 24 body, Ondřej Zmrzlý s Jaroslavem Zeleným shodně dvaadvaceti. Celkem Cvešper získal 118 bodů.

Hráči s největším počtem bodů v 7. kole:

HráčKlubBody (cena)
Lukáš HaraslínSparta14 (7,9 M)
Condrad WallemSlavia12 (6,4 M)
Jaroslav ZelenýSparta11 (5,8 M)
Ondřej ZmrzlýOlomouc11 (5,9 M)
EwertonBaník10 (7 M)

Hráčem kola se ale stal Lukáš Haraslín. Záložník Sparty vtrhnul do druhé půle s Libercem jako uragán a dvěma góly rozhodl o výhře Pražanů 2:0.

Foto: Sport.cz

Ideální sestava pro 7. kolo

Haraslín byl také druhým nejčastějším kapitánem (zvolilo si ho 1 230 hráčů), první byl tentokrát kapitán Sparty Ladislav Krejčí (1 594) a třetí gólman Slavie Ondřej Kolář (1 199), jenž ale nechytal a nahradil ho Aleš Mandous.

Kde už Haraslín opět vládl, to byl počet zvolení do sestavy. Jako sběrače bodů ho použilo 6 712 uživatelů. Obránce Letenských Asgera Sörensena využilo 5 450 hráčů a metu 5 tisíc pokořil ještě zmíněný Kolář (5 262).

Poradce Fantasy ligy Luděk Zelenka se tentokrát pochlapil a po spíše podprůměrných výkonech zaznamenal 45 bodů. Jinak nezapomeňte, že uzávěrka sestav pro 8. kolo je tradičně v sobotu ve 13:30, ale až po reprezentační přestávce 16. září.

Foto: Sport.cz

Tým Luďka Zelenky pro 7. kolo

Reklama

Související témata: