Hlavní obsah

FANTASY: Uzávěrka vyhodnocení 17. a také 18. kola se posouvá na čtvrtek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sníh a mráz zle zasáhly do průběhu fotbalové Fortuna ligy. O víkendu se odehrály pouze dva z osmi plánovaných zápasů 17. kola. Účastníci Fantasy ligy, kterou Seznam.cz spustil na Sport.cz, teď organizátorům logicky pokládají řadu otázek. Přinášíme odpovědi na nejčastější z nich.

Foto: Vlastimil Vacek, Sport.cz

Ladislav Krejčí ze Sparty střílí vítězný gól během utkání 17. kola Fortuna ligy v Pardubicích.

Článek

Jen pro připomenutí. Ve středu 6. prosince jsou na programu dohrávky Mladá Boleslav–Plzeň a Jablonec–Teplice.

Utkání Bohemians-Liberec, České Budějovice-Hradec Králové a Mladá Boleslav-Karviná přijdou na řadu příští středu 13. prosince.

Přímák s Pavlem MarešemVideo: Sport.cz

Pro účastníky Fantasy ligy je tedy podstatné následující upřesnění:

17. kolo se uzavře až ve čtvrtek. Do 17. kola se počítá dohrávka 6. kola Mladá Boleslav–Plzeň a odložený zápas z víkendu Jablonec-Teplice.

Další dvojité kolo bude hned to příští, kdy se zápasy ze 17. kola Bohemians-Liberec, České Budějovice-Hradec Králové a Mladá Boleslav-Karviná přiřadí k řádnému programu víkendového 18. kola.

To znamená, že hráči těchto šesti týmů budou mít dvojité kolo. Uzávěrka vyhodnocení 18. kola bude tím pádem znovu až ve čtvrtek.

Reklama