Hlavní obsah

FANTASY: Vyhlášený palič hráčem víkendu, trenérem kola je nováček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Některé hvězdy zůstaly před pohárovými odvetami na lavičce, ke slovu se dostali jiní. Fanoušci fotbalové Fortuna ligy mají novou zábavu. Seznam.cz na Sport.cz spustil Fantasy ligu plnou soutěží a atraktivních cen. Ve 4. kole se opět vyplatilo použití jednoho z žolíků, vítěz vydělal na takzvaném betonu. Díky dobře zvolené taktice padla stovka.

Foto: Sport.cz

Sestava trenéra 4. kola - Matěj Krejčí, alias MateoFCB, 109 bodů.

Článek

Hodně dlouho ho srážela nálepka nešťastníka, který dokáže zahodit i nejtutovější šance. Tentokrát ji rázně vyvrátil hattrickem. Žádný div, že právě plzeňský Pavel Šulc se po kanonádě v Českých Budějovicích stal pro hráče Fantasy hráčem kola.

Matěj Krejčí ho v sestavě má, což se mu vyplatilo. Jeho tým MateoFCB navíc vsadil na beton, v němž figuroval i dvougólový sparťan Martin Vitík, a výsledkem je skvělých 109 bodů.

Hráči s největším počtem bodů ve 4. kole:
Pavel Šulc 18 bodů (5,7 M)
Martin Vitík 17 bodů (5,7 M)
Kaan Kairinen 13 bodů (6,9 M)
Stanislav Hofmann 12 bodů (5,4 M)
Qazim Laci 11 bodů (6,6 M)

Pozoruhodné je, že Matěj Krejčí se připojil do soutěže až toto kolo - a hned byl nejúspěšnějším trenérem!

Vedle Šulce a Vitíka se pak nejvíce vyplatili také sparťan Kaan Kairinen, Stanislav Hofmann ze Slovácka a další sparťan Qazim Laci.

Data ukazují, že trenéři a manažeři ve Fantasy nadále nejvíce důvěřují právě obhájcům titulu. Nejčastěji angažovali sparťanský trojlístek Haraslín (má ho 6253 hráčů), Krejčí (5962) a Sörensen (5619), za nimi figuruje slávistický brankář Kolář (5359).

Proměna plzeňského Pavla Šulce a jeho hattrick. Příspěvek z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

Také pokud jde o kapitána, bylo pořadí počtu jejich nasazení podobné. Nejčastěji dostal pásku sparťan Krejčí (2526), pak Haraslín (1322), Kolář (1131) a Kuchta (1044).

Trenér Priske tedy hráče Fantasy nepotěšil - trojlístek Krejčí, Haraslín, Kuchta do hry na Střelnici vůbec nezasáhl...

Nezapomeňte, že uzávěrka sestav pro 5. kolo je tradičně v sobotu ve 13:30.

Reklama