Hlavní obsah

Fillo se trefil hned v prvním zápase v dresu Mladé Boleslavi

Fotbalisté Mladé Boleslavi v prvním přípravném utkání na soustředění v Turecku remizovali 3:3 s týmem druhé německé ligy Karlsruhe. U všech tří branek Středočechů byl Marek Kulič, který se dvakrát trefil a následně přihrál na gól Martinu Fillovi. Pro něj to byl první zápas po příchodu z Plzně.

Foto: Karel Felt, Právo

Martin Fillo se trefil v boleslavském dresu hned v prvním zápase

Článek

Boleslav soupeře hlavně v první půli přehrávala a dvakrát vedla. Poprvé zásluhou Kuliče, který na úvodní gól Iašviliho po chybě brankáře Millera v rozehrávce odpověděl dvěma zásahy. Nejprve využil Synkovy kolmici a následně ke Kuličovi propadl Kalinův nákop ze standardní situace.

Karlsruhe sice srovnalo, ale ještě do poločasu vrátil Boleslavi vedení Fillo, jenž využil nakrátko zahraného rohu mezi Kuličem a Kyselou a trefil se z hranice pokutového území. Na výhru to však nestačilo, jelikož v poslední minutě stáhl při rohovém kopu protihráče Řezníček a Iašvili z nařízené penalty vyrovnal.

Mladá Boleslav na prvním tureckém soustředění sehraje ještě jedno přípravné utkání, v pátek vyzve ukrajinský celek Volyň Luck.

Přípravné fotbalové utkání v Beleku (Turecko):
Mladá Boleslav - Karlsruhe 3:3 (3:2)
Branky: 9. a 17. Kulič, 40. Fillo - 8. a 90. Iašvili, 38. Buckley.
Sestava Ml. Boleslavi:
I. poločas: Miller - Kysela, Johana, Rolko, Kalina - Ščuk, Janíček - Zahustel, Kulič, Fillo - Synek.
II. poločas: Miller - Kysela, Janíček, Rolko, Dimitrovski - Kúdela, Dudka - Bořil, Chramosta, Štohanzl - Řezníček. Trenér: Koubek.

Reklama

Související témata: